Pinell Go – kombinerad DAB/DAB+ och FM-radio

Pinell Go – kombinerad DAB/DAB+ och FM-radio

GO-fargeutvalg_Stor_Komprimert
För en kort tid sedan kom beskedet – inom en snar framtid skall Sverige, liksom de flesta andra länder, gå över till digitala radiosändningar (DAB) för att 2022 helt släcka ner det analoga FM-nätet.
Redan idag kan närmare 35 procent av Sveriges befolkning, i Stockholm, Göteborg, Malmö och Älvsbyn, tack vare Pinell Go, uppleva den avsevärt bättre ljudkvaliteten utan brus och knaster i en digital sändning.
Pinell GO är framtidens radio som tar följe med dig i övergången från FM till DAB. Pinell GO är en digital reseradio olikt något annat på marknaden. Med sin rena nordiska design passar den lika gott i verkstaden och hemmet som i husbilen eller i stugan.
Tack vare skräddarsydd högtalare och förstärkare är ljudet hos Pinell Go bra, även när man lyssnar på vanlig FM-radio.
Radion är lätt att använda och har lång batteritid.
Med en vikt av endast 900 gram och storlek 140x100x100 mm är Pinell Go lätt att ta med. Trots de små yttermåtten har Pinell Go en lång rad finesser, t ex insomningsfunktion, möjlighet att koppla till musikspelare, automatisk kanalsökning samt en stor skärm som bland annat visar vald station och program.
Pinell Go finns i svart, vit, grön och röd. Rekommenderat cirkapris är 1895: – kronor inkl. moms.
www.kala.se

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar