ANNONS

18634

Renault Trucks drar fördel av övergången till motorstandarden Euro 6 genom att förnya hela sitt produktsortiment. Satsningen har föregåtts av en investering av Volvokoncernen på över två miljarder euro, och de mest omfattande testerna någonsin i Renault Trucks historia. Målet är att förse kunderna med ett driftsäkert och högpresterande arbetsredskap som hjälper dem att hålla sina kostnader under kontroll.

Lanseringen av den nya Renault Trucks Euro 6-serien är den första gången någonsin som en tillverkare har förnyat hela sin flotta på en och samma gång. De nya lastbilarna är resultatet av många timmars tester och utveckling. Sedan 2008 har 300 fordon kört tio miljoner kilometer i kvalitetstest och laboratorietestats i ­ytterligare fem miljoner timmar i temperaturer som sträcker sig från -40 till +60 grader.

0771-345 666, www.renault-trucks.com