Låt provkörningen komma till dig

Låt provkörningen komma till dig

Just nu finns möjlighet att testa den svenskutvecklade tjänsten Volkswagen Instant Test Drive – ett världsunikt och helt nytt sätt att provköra bilar. För första gången någonsin kommer provkörningen till dig istället för tvärt om, vilket gör det lika enkelt som att beställa en taxi.

För att provturen ska bli så lik vardagen som möjligt är det upp till föraren vart det bär av. Oavsett om det handlar om att ta sig hem från jobbet, åka och fika eller bara ta en rundtur.
– Med Instant Test Drive gör vi provkörningen lika smidig, spontan och improviserad som en taxiresa. Det gör det roligare och enklare att provköra en Volkswagen, säger Jeanette Asteborg, marknadschef på Volkswagen Sverige.

Stockholmare först i världen att testa tjänsten

Volkswagen Instant Test Drive är ett pilotprojekt som utvecklats i Sverige och som lanseras först i världen i Stockholm. Om responsen från användarna faller väl ut kan projektet även lanseras på andra orter och även i fler länder.
– Många bilåterförsäljare är i dag enklast att nå med en egen bil, men med Instant Test Drive är det i stället bilen som kommer till dig som kund – på dina villkor, säger Jeanette Asteborg.

Så fungerar Volkswagen Instant Test Drive

Provkörningen bokas enkelt genom mobiltelefonen på instanttestdrive.com . Där väljer du bilmodell och bestämmer mötesplats. Omedelbart bekräftar den närmast tillgängliga bilen provkörningen och en Volkswagen-representant möter upp med bilen på adressen som valts. Därifrån är det du som tar över ratten och själv väljer rutt, antingen från A till B eller bara en rundtur. Efter provkörningen behöver bilen inte heller återvända till provkörningens startpunkt.

Kort informationsfilm om Volkswagen Instant Test Drive: https://youtu.be/Cc46yIrTjtw

Tjänsten, steg för steg

  • Beställ bilen och välj mötesplats genom mobiltelefonen på instanttestdrive.com .
  • Välj att provköra Passat Alltrack, Passat Sportscombi eller laddhybriden Passat Sportscombi GTE.
  • Möt upp bilen och representanten från Volkswagen, grabba tag i ratten och utmana din nästa bil med din vardag.
  • Kör dit du vill, och när du klar lämnar du bara över ratten till Volkswagen-representanten som tar hand om bilen.
  • Volkswagen Instant Test Drive lanserades i Stockholm den 13 april 2016 och pågår under tre veckor.

Volkswagen Group Sverige AB

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar