Produktnyheter

Ny stålfälg till Volvo Amazon

V-Wheels Templar är en ny stålfälg till Volvo Amazon. Den liknar Amazons ursprungliga fälg till utseende och storlek och kan förses med en helt ny navkapsel med den legendariska V-logon.

Volvo Amazon är en av de mest kända klassikerbilarna i världen. Ett av Amazons mest oförglömliga drag finns i dess fälgar med tillhörande kromnavkapsel.

”Volvo Amazon är en av de få klassikerbilar som man ännu ser i trafiken, särskilt i Sverige. Cirka åtta procent av de Amazon-bilar som sålts i Sverige är helt funktionsdugliga, de står inte i lager som museibilar. Volvo Amazon är en bil som nästan alla känner igen. Den är en legend bland bilmärken. Den som äger en sådan legend vill att den i detalj ser ut som den ursprungliga bilen. Med de nya Templar stålfälgarna med tillhörande kromnavkapsel designad av V-Wheels blir Volvo Amazons utseende äkta och originellt. Ett över 60 år gammalt bilmärke har inte nödvändigtvis längre fälgar i bästa skick, så nu kan även denna brist åtgärdas med dessa nyhetsfälgar som vi importerar”, säger verkställande direktören för tyrelia.com Jukka Heiskanen.

Utöver Templar fälg och navkapsel kan tyrelia.com erbjuda Nankang däck med vit sida i storleken 165/80-15. Däcket med vit sida ger en mer värdefull klassikerstil.

”Templar fälg, navkapsel och däck med vit sida ger en perfekt helhet för Volvo Amazon. Priserna för dessa produkter är rimliga så uppgraderingen av en Amazon till äkta stil blir inte dyrt”, fortsätter Heiskanen.

V-Wheels är en självständig fälgtillverkare som specialiserat sig påsvenska bilar. Tyrelia.com är en auktoriserad importör av V-Wheels fälgar i Sverige.