Tuff och servicevänlig minigrävare

Tuff och servicevänlig minigrävare

PC22MR-3 kompletterar Komatsus MR-3 minigrävmaskinserie och har en arbetsvikt på 2250 till 2550 kg. Maskinen är konstruerad med kort överhäng och tillåter arbete inom begränsade utrymmen. Det innebär alltså, att man inte behöver oroa sig över att motvikten skall stöta mot något under arbetet. Motorn är en 3-cylindrig Komatsu 3D76E och uppfyller utsläppskraven enligt Steg IIIA. Det gjutna X-formade underchassit har rundade former vilket garanterar hög hållbarhet samtidigt som det är lätt att rengöra.

Trots sin kompakta storlek, ger PC22MR-3 samma höga komfort som övriga maskiner i Komatsus MR-3 serie. Den rymliga förarhytten har utformats med tanke på detaljer och ger en bekväm och tyst arbetsmiljö. Särskilt fokus lades på förarmiljön, med en ny instrumentpanel, ergonomiska och distinkta PPC-reglage, låg ljudnivå och maximal uppsikt över maskinens arbetsområde. PC22MR-3 kan som tillval utrustas med säkerhetsventiler för bom, sticka och schaktblad samt ett överbelastningsalarm.

Komatsu konstruerade PC22MR-3 för att vara lättservad, vilket innebär att alla servicepunkter är lättåtkomliga under huvarna. Om hytten behöver tiltas, för att komma åt vissa komponenter, kan detta utföras av en enda person. Exklusiva tekniska lösningar betyder 500 h serviceintervall på de flesta detaljer, så som smörjning och byte av motorolja.

Komtrax är standardutrustning. Maskindata överförs enkelt via internet och ger ägare och maskinlogistikansvariga möjlighet att se maskinens nuvarande position, driftstatus och servicebehov.

För ytterligare information om Komatsu’s PC22MR-3 minigrävmaskin, kontakta din lokala Komatsu återförsäljare.

Söderberg & Haak Maskin AB

Läs också

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Aktuellt

ANNONS ▼
Årets bilsäljare 2019

Årets bilsäljare 2019

Erik Widelund från Torvalla Bil fick på Motorgalan 2019 motta priset som årets bilsäljare 2019.

Swisha hos Bilprovningen

Swisha hos Bilprovningen

Efter en framgångsrik pilot har nu Swish integrerats i kassan på samtliga Bilprovningens 100 stationer.

Petzl öppnar nordiskt kontor

Petzl öppnar nordiskt kontor

Petzl, världsledande inom bl a säkerhetsutrustning och pannlampor, växer i Norden och öppnar nu kontor i Stockholm.

Fler artiklar