Würth lanserar egenutvecklade batteridrivna maskiner

Würth lanserar egenutvecklade batteridrivna maskiner

Würth lanserar en ny generation av egenutvecklade batteridrivna maskiner. Maskinerna är utvecklade efter professionella användares behov, i nära dialog med kunderna. Med nära 40 000 kundkontakter varje dag har Würth fått bra input på vilka egenskaper maskinerna behöver ha. Utifrån detta har man tillverkat en maskin som klarar de tuffa krav ett yrkesproffs ställer på en maskin som används dagligen. Den nya batterimaskinen ABS 18 COMPACT besitter alla egenskaper och funktioner som användarna förväntar sig; en välbalanserad maskinkropp, ergonomiskt grepp, en kraftfull motor och starkt batteri.

Nytt bolag gör batterierna

Tillsammans med Techtronic Industries CO. Ltd har Würth skapat ett gemensamt bolag, Würth Master Power Tools Ltd som är baserat i Hongkong, Kina. TTI är en känd tillverkare inom batteriteknik och ledande tillverkare inom industrin och producerar bland annat i Tyskland, USA och Asien. Genom samarbetet mellan Würth och TTI kopplar man samman produktion, utveckling och marknadskännedom.

Batterier i världsklass

Batterierna i ABS 18 COMPACT, kallade M-CUBE, kan användas på alla Würth-maskiner med motsvarande anslutningar och motsvarande driftspänning. Batterierna är utvecklade för att ha en hög kapacitet och en längre livslängd per laddning. M-CUBE-batterierna har en integrerad cellram för säker passform och optimal värmeavdelning som skyddar maskinerna mot överhettning och vibrationer, en indikator för laddningsstatus och gummerat och slittåligt skal.

Lansering i september

M-CUBE lanseras i Sverige 2 september. Sedan en tid tillbaka är maskinen lanserad på den internationella marknaden, bland annat i Tyskland, där den mottagits på ett bra sätt av kunderna. Würths nya generation av maskiner kommer att kompletteras med många nya maskiner de närmaste åren.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar