Scantruck har eldrivna lösningar

Scantruck har eldrivna lösningar

Fler och fler kunder efterfrågar maskiner med smarta gröna lösningar, det är något som Scantruck AB erfar och vill därför kunna erbjuda eldrivna lösningar från alla sina leverantörer.

Som en av de stora leverantörerna i Sverige vad gäller entreprenadmaskiner och teleskoplastare så vill Scantruck AB även bryta ny mark i riktningen för ännu mer miljövänliga maskiner. Maskiner med smarta gröna lösningar, som fortfarande är effektiva och pålitliga, är något som Scantruck redan är långt framme med i sin gröna omställning.

– Idag så kan vi glädjande nog leverera eldrivna lösningar från samtliga våra leverantörer, berättar David Trygg som arbetar som säljare på Scantruck AB.

Starka varumärken

David Trygg berättar att det finns en ökad efterfrågan både på hybridmaskiner och rena elmaskiner, och oftast har han en lösning från någon av Scantrucks alla starka varumärken att matcha mot kundernas behov. Både Manitou, PB Platforms, GMG, Platform Basket samt Sennebogen har elektriska alternativ på olika sätt.

Gynnar både maskinägaren och miljön

Scantruck vill vara med och bidra till smarta och klimatneutrala lösningar, men det är viktigt att hitta lösningar som gynnar både maskinägaren och miljön. Det finns en stor nyfikenhet både bland uthyrarna, men också inom bygg och lantbruk på elmaskiner.

– Alla vill ju ha en så bra arbetsmiljö som möjligt, och här är det svårt att slå en maskin som både är tyst och utsläppsfri. Kan man sedan spara pengar på minskade bränslekostnader också så blir det inte mycket bättre. Vi för en ständig dialog med alla våra leverantörer i syfte att skapa minimal miljöpåverkan och maximal nytta och jag vet att det kommer komma fler spännande nyheter på området framöver, säger David Trygg.

 

 

 

Källa: Scantruck

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar