Se till att varje mil bakom ratten gör än mer nytta!

Se till att varje mil bakom ratten gör än mer nytta!

För andra året i rad ger sig yrkeschaufförer, åkare och entreprenörer ut på vägarna för att delta i ”Vi som kör för Barncancerfonden”. Vilket innebär att de skänker en krona för varje körd mil under september månad till förmån för Barncancerfondens forskningsarbete.

Initiativtagaren för projektet är lastbilschauffören Christer Thynell som tillsammans med några kollegor ville samla in pengar till Barncancerfonden. Vilket ledde till att han skapade Facebookgruppen ”Vi som kör för Barncancerfonden Sept. 2021” och en insamling via Barncancerfondens hemsida. Detta innebär att alla yrkeschaufförer runt om i Sverige kan vara med och delta utifrån sina egna förutsättningar.

Genom Strands ambassadörer Filip Berg och Fredrik Hultman kommer Strands vara med och stötta projektet ”Vi som kör för Barncancerfonden”. Detta genom att skänka 20 kronor för varje mil de kör under september månad. På Strands Instagram och i stories kan man följa deras resa och se summan som samlats in efter månadens slut.

Strands-ambassadörerna Filip Berg och Fredrik Hultman, som tillsammans med Strands kör för Barncancerfonden. Foto: Strands

Är du också yrkeschaufför och vill köra eller redan kör för Barncancerfonden? Gör som Strands och gå med i Facebookgruppen ”Vi som kör för Barncancerfonden Sept. 2021” för att visa att du också är med och delar ordet och bidrar till kampen mot barncancer.

 

 

 

Källa: Strands, Facebookgruppen Vi som kör Barncancerfonden sept. 2021

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar