Som företagsledare upptäcker du förmodligen att timmar försvinner utan att registreras? Både du och dina anställda arbetar hela dagar och mer än så. Men utfaktureringen hänger inte i hop med tidsförbrukningen. Många timmar verkar försvinna i tomma intet.
Orsakerna kan vara flera, men en av anledningarna är oftast att tiden ej registreras direkt efter utfört arbete. Detta kan medföra felaktigt registrerade timmar eller att timmar helt glöms bort. 24onoff är ett verktyg speciellt anpassad till bygg-och anläggningsbranchen. Det är ett nätbaserat verktyg där varje anställd kan registrera timmar när som helst och var som helst. 24onoff är en enkel lösning  som fungerer både på PC, iPhone, Android och de flesta bärbara enheter.

Anställda registrerar timmar löpande och du kan omedelbart få överblick över dem via ett enkelt gränssnitt på internet. Daglig, vecko eller månads översikt av förbrukade timar är bara ett klick borta.
Timsystemet 24onoff är utvecklat av Doghouse på uppdrag av Conpot Norge AS.
– Denna lösning är en spännande produkt för branchen. Därför har vi en  stor förhoppning på att våra läsare vill använda detta verktyg, berättar Alf Ørjansen, daglig ledare i Conpot Norge AS.