Blogg och filmer

Plantronics lanserar trådlös högtalare

Plantronics K100 är utvecklad för att enkelt kunna genomföra handsfree-samtal via Bluetooth medan användaren kör bil. Högtalarenheten strömmar även trådlöst musik och GPS-navigation från mobiltelefonen direkt till bilstereon eller enhetens inbyggda högtalare.

K100 är enkel att konfigurera och använda för att ta emot samtal och musik trådlöst från din mobil. Enheten kan strömma musik från alla musiktjänster i din mobiltelefon. Den inbyggda högtalaren har även en röstfunktion som kontinuerligt anger status för batterinivå, mute och anslutningsstatus. K100 har en praktisk billaddare som du enkelt kan koppla till bilens cigarrettändaruttag.

Plantronics K100 är utrustad med dubbla mikrofoner och DSP-teknik som håller användarens röst skarp och tydlig och begränsar omgivande buller. Även teknik för ekosläckning förbättrar ljudet på båda sidor av samtalet. Plantronics nya högtalartelefon har en enkel, elegant design med en klämma på baksidan. K100 ger upp till 17 timmars taltid och upp till 15 dagar standbytid på en enda laddning.

www.plantronics.com