Blogg och filmer

Vinn rejäl vinterjacka!

Nu har du chansen att vinna en rejäl vinterjacka från Snickers, allt du behöver göra är att hitta de gömda paketen i tidningen. Jackan har bland annat förböjda ärmar som följer din naturliga arbetsställning samt tjepade sömmar för extra vattentätt skydd (uppfyller EN 343).

Modellen är högt skuren fram så att det är enkelt att komma åt byxfickorna och längre i ryggen­ för ökat skydd mot drag. Bröstfickan är lättåtkomlig med fack för pennor och mobiltelefon. Jackan finns i storlekarna XS-XXXL.

Leta igenom tidningen och skriv ner på ett vykort hur många paket du har hittat, de är klurigt gömda, så ibland syns bara ett hörn av paketet. Vykortet skickar du sedan till Åkeri & Entreprenad, Tingsgatan 2A, 827 32 Ljusdal. Märk vykortet med “Jultävling”. Du kan även maila in ditt svar till mig på nathalie@akerioentreprenad.se. Vinner du blir jackan din! Glöm inte bort att skriva upp vilken storlek du önskar. Vi vill ha ditt svar senast den 20 december, så du får din klapp innan jul. Lycka till!

www.snickers.se