Produktnyheter

Pro-Tec Diesel Partikel Filter Cleaner

Denna rengörande produkt för dieselpartikelfilter är en speciell dieseltillsatslösning som används som en regenerations hjälp i partikelfiltret. Den minskar antändningstemperaturen på sotet i partikelfiltret som garanterar permanent och fullständig rengöring under drift.

– Det mest ekonomiska sättet att rengöra partikelfiltret på. Produkten kan användas i alla dieselmotorer och blandas med alla dieselbränslen, säger Pro-Tec i ett pressmeddelande.

Produkten kan användas i alla dieselmotorer kan blandas med alla dieselbränslen. Var uppmärksam på doseringsanvisningarna. Tillsättes före påfyllning av diesel. 375 ml för 60-80 liter diesel. Regelbunden användning var tredje månad rekommenderas. Viktigt att inte överdosera! OBS: ska ej användas i fordon med elektronisk regeneration med additiv tanksystem som till exempel Citroën och Peugeot.