Produktnyheter

Nya däck från Michelin

Michelin lanserar i september nya däck med bättre grepp och längre livslängd för säkrare körning i tuffa förhållanden.
MICHELIN X Works ersätter MICHELIN XZY2 och XDY3 i dimensionerna 315/80 R 22,5 samt 13 R 22,5 Jämfört med föregångaren har MICHELIN X Works minimerad stenplockning, mycket bättre sidgrepp, bättre evakuering av sand/lera på våta underlag och förstärkta sidväggar och slitbana. En ny  och förstärkt stomme som optimerar kontakt­ytan mot marken och ökat belastningsindex på 13R22,5 till 8 tons 156/150K framaxel ­istället för 7,5 ton med 154/150K.
Arbetsdäcken ger säkerhet och presterar ett bra kilometerresultat vid körning både på och utanför preparerade vägar.

De nya däcken är MICHELIN Multiway 3D XZE 3D XDE ger förbättrat grepp oavsett väderförhållanden, bred funktionalitet och förlängt miluttag jämfört med sina föregångare. Det är däcket för dig som kör både långa och korta distanser på såväl landsväg som motorväg.
MICHELIN BibSteel All Terrain är en ny produkt för compact line marknaden riktad mot Skidsteers med bättre dragkraft, lång livslängd, överlägsen motståndkraft mot punktering tack vare ­stålstommen.
MICHELIN CerexBib är det första låglufttrycksdäcket som kan användas på
både fram- och bakaxlar av skördetröskor med MICHELIN Ultraflex Teknologin. Det är skonsam mot jorden med mindre än 2 bar (fram och bak), 20 procent högre­ lastkapacitet vid motsvarande lufttryck och har smalare totalbredd utan minskad kapacitet.­