Produktnyheter

Polaris lyfter fram fem nya modeller

Polaris nylanserar och satsar stort på Ranger. I och med detta har Polaris knutit till sig 17 av sina befintliga återförsäljare runt om i Sverige och skapat vad man kallar Ranger Centers. Detta innebär att dessa handlare är dedikerade Polaris Ranger återförsäljare och de har stor kunskap om Ranger och har även större möjlighet till provkörning och stort utbud på maskiner och tillbehör i butik.
Polaris lyfter fram fem av sina modeller i startskedet, alla modeller är registrerade som EU-Traktorer. Modellerna är RANGER 400, 500, EV, Diesel, 800 HD. Fördelarna med att maskinerna är registrerade som EU-Traktorer är bland annat att du kan köra på allmän väg med B-kort el traktorkort och maskinen behöver inte besiktigas.
Trenden på världsmarknaden är tydlig, ATV utvecklas fortsatt starkt men det som framför allt växer är ”side by side” segmentet – det Polaris kallar RANGER. Vad är då en Ranger? Enkelt kan man säga att det är som en fyrhjuling men du har flak och styr med ratt. En Ranger har i stort sett samma egenskaper som en fyrhjuling. Med en Ranger sitter du bekvämt med en passagerare på sidan om och du har samma framkomlighet som en fyrhjuling.