Nyhet

Flest Vianor Industrial anläggningar i Sverige


Det unika Vianor Industrial konceptet växer snabbt i Sverige. Det finns redan tolv Vianor Industrial anläggningar i Sverige och fyra till ska öppnas i början av 2012. Totalt finns det cirka 34 Vianor Industrial anläggningar i Sverige, Finland, Norge och Ukraina.
Vianors kunder som använder tunga arbetsmaskiner har sina specifika tjänste- och teknikkrav och konceptet Vianor Industrial har tagits fram för att kunna ge bättre service till dessa kunder. Längst med konceptet har Vianor i Sverige kommit där ytterligare fyra nya Vianor Industrial anläggningar ska öppnas inom kort.
− Personalen på dessa fyra anläggningar har redan i stort sätt fått sin tekniska utbildning. Vi håller på nu att investera i maskiner som behövs för att laga och montera tunga däck. Vianor Industrial är ett led i våra strävanden att ge våra kunder branschens bästa service och konceptet Vianor Industrial har fått ett mycket bra mottagande hos våra entreprenörkunder, berättar Leif Karlsson, produktchef för tunga däck på Vianor AB.
Konceptet Vianor Industrial som däckkedjan Vianor och Nokian Heavy Tyres har utvecklat tillsammans garanterar kunder en proffsig service på tunga däck. Konceptet erbjuder maskinentreprenörer proffsiga lösningar genom att använda branschens senaste innovationer och verksamhetsmodeller.
− Konceptets styrka är att Vianor kan vara närmare sina kunder genom att bättre förstå och förutse deras däckbehov. Dessutom är det möjligt att utveckla nya lösningar, både vad gäller produkter och tjänster. Samarbetet med Nokian Heavy Tyres garanterar att informationen och samarbetet mellan tillverkare av produkter, återförsäljare och slutanvändare fungerar oavbrutet, säger Juha Lehtinen, marknadschef för lantbruks- och arbetsmaskindäck på Vianor Oy.
Även andra Vianor anläggningar kan använda kompetensen hos Vianor Industrial anläggningar för att hitta de bästa lösningarna för sina kunder.
Konceptet Vianor Industrial växer även i andra länder och i Ukraina håller man på att förhandla vilka nya anläggningar som ska börja med verksamheten. I framtiden ska konceptet startas även i Ryssland och Kazachstan.
Vianor Industrial anläggningar (aktuella läget 2011-09-30)
Sverige
– Kristianstad
– Norrköping
– Umeå
– Halmstad (ny)
– Haninge (ny)
– Trollhättan (ny)
– Sävsjö (ny)
– Västerås (ny)
– Gävle (ny)
– Jönköping (ny)
– Karlstad (ny)
– Skellefteå (ny)
Öppnas i Sverige 2012
– Smålandsstenar
– Falköping
– Partille
– Trelleborg
Finland
– Hyvinge
– Tammerfors
– Ylivieska
Norge
– Bergen Loddefjord
– Elverum
– Gol
– Grimstad
– Hamar
– Haugesund
– Hönefoss Hensmoen
– Kristiansand
– Moss
– Notodden
– Oslo Okern
– Stordal
– Trondheim Tiller
– Tromsö
– Verdal
– Öyern
Ukraina
– Dnepropetrorovs (ny)
– Donetsk (ny)
– Odessa (ny)