Nyhet

MyVianor – ny tjänst från Vianor

Vill du ta del av kampanjerbjudanden, få orderhistorik, elektronisk servicebok och boka service elektroniskt? Registrera ditt MyVianorkonto.
MyVianor är en ny tjänst som tillhandahålls av Vianor och som gör livet som bilägare lättare och smidigare. Som medlem får du kampanjer och erbjudanden skickade direkt till din e-postadress, mobil eller via vanliga posten. Du kommer även kunna boka servicetider direkt på hemsidan och du kan se din servicebok online – istället för endast i pappersform – papper som ofta inte är på rätt plats vid rätt tillfälle eller som försvinner med tiden.
Handlar du online får du dessutom 10% på din beställning just nu. Att handla är enkelt och du kan smidigt prova ut däck och fälgar som designmässigt passar bra till just din bilmodell. I samband med köp kan du även passa på att beställa servicetjänster som montering och hemleverans.