FS-Skopan säljs till Rostfritt & Smide AB

Från och med december 2012 säljs FS-Skopan, som tidigare ingick i Balticum Frinab, till Rostfritt & Smide AB (som ingår i BINAR koncernen). Tillverkning flyttas till Tranås, cirka 1,5 mil ifrån dagens industri.
– Jag själv, vår säljrepresentant Pernilla samt del av svetspersonalen följer med vid ägarbytet. Avsikten är att komplettera Rostfritt & Smides verksamhet som idag mestadels består av olika legouppdrag. Både legoskärning i laser och kantpressning är vanliga uppdrag, likaså utför man svetsuppdrag åt andra företag. Vi har för avsikt att fortsätta tillverka kvalitetsprodukter och även utveckla och bredda sortimentet till grävmaskiner och hjullastare, säger Magnus Klintenberg, vd FS-Skopan.

Läs också

Aktuellt

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

ANNONS ▼
Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar