FS-Skopan säljs till Rostfritt & Smide AB

Från och med december 2012 säljs FS-Skopan, som tidigare ingick i Balticum Frinab, till Rostfritt & Smide AB (som ingår i BINAR koncernen). Tillverkning flyttas till Tranås, cirka 1,5 mil ifrån dagens industri.
– Jag själv, vår säljrepresentant Pernilla samt del av svetspersonalen följer med vid ägarbytet. Avsikten är att komplettera Rostfritt & Smides verksamhet som idag mestadels består av olika legouppdrag. Både legoskärning i laser och kantpressning är vanliga uppdrag, likaså utför man svetsuppdrag åt andra företag. Vi har för avsikt att fortsätta tillverka kvalitetsprodukter och även utveckla och bredda sortimentet till grävmaskiner och hjullastare, säger Magnus Klintenberg, vd FS-Skopan.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Nu är nya Toyota RAV4 här

Nu är nya Toyota RAV4 här

Nyutvecklad fyrhjulsdrift, supereffektiv elhybridteknik och helt ny plattform – nu är nya Toyota RAV4 här!

Fler artiklar