ANNONS

6900-13

Industriverktyg IDG-Tools AB presenterar en ny verktygsvagn ”Maxi” för den professionella användaren. Verktygvagnen har i grundutförandet 13 kullagrade lådor av stålplåt, fyra svivlande hjul, varav två med broms. Maxbelastningen är hela 70 kg/låda. Dimension 1150 x 1000 x 460 mm (bredd x höjd x djup).

Vagnen kan skräddarsys för varje kunds behov och utrustas med färdiga verktygsinsatser som har olika innehåll för servicetekniker beroende på arbetsområde. Detta är en vagn som är både en prydnad och ett måste i alla flyg, entreprenad, autoverkstäder exempelvis.

Till vagnen finns en hel serie tillbehör i olika prisklasser t.ex. Stereolåda ”Clarion” med blåtandsfunktion för Iphone eller andra smartphones, inbyggda högtalare, CTEK laddare och 12 V batteri ingår i denna låda. Med andra ord en verktygsvagn med stora möjligheter till välljud i verkstaden.

www.industriverktyg.se