KALA lanserar AutoSock för gaffeltruckar

KALA lanserar AutoSock för gaffeltruckar

ASFL-3-2
ASFL-1AutoSock är en ”strumpa” som är tillverkad i hightechväv med en mönsterstruktur vars fiber hår skapar en mycket hög friktion. Lätt att få på, smidig att förvara och säker att köra med. Nu kommer AutoSock specialtillverkad för gaffeltruckar!
En efterlängtad och värdefull nykomling med tanke på dessa fordons angelägna och viktiga arbetsinsats och – inte minst – föga greppvänliga däck. Att lasta eller lossa en tidig vintermorgon när snön inte hunnit röjas undan, har ofta varit ett riskabelt vågspel, ofta tidskrävande, ibland omöjligt.
Med AutoSock för gaffeltruck får du ett bra grepp vid körning på snö och is, in och ut på lagret. Med AutoSock för gaffeltruck skadar du inte golvet eller andra underlag. Med AutoSock på drivhjulen förändras bilden radikalt, framkomligheten lär inte längre vara ett problem och arbetet kan fortgå utan onödiga stopp.
Rekommenderat pris är från 760: – kronor exkl. moms. För mer information: www.autosock.cc eller www.kala.se

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar