Produktnyheter

Nytt flexibelt uppsamlingskärl från Denios

g7uw6hdbxftaeafaziiwNu finns det flexibla uppsamlingskärlet som är snabbt och enkelt att använda vid t.ex. nödsituationer eller tillfällig uppställning av kemikalier lagrade på fat eller i IBC.
När uppsamlingskärlen inte används förvaras de hopvikta i en robust väska vilket ger små mått och låg vikt i packat läge. Väskan är anpassad för att lätt kunna transporteras i fordon och truckar utan att ta någon större plats. De flexibla uppsamlingskärlen finns i storlekar 25-1600 liter och är kemiskt beständiga mot eldningsolja, diesel, bensin, hydraulolja m.m.
– Vi har utvecklat ett uppsamlingskärl som är klart för användning på bara några sekunder, vid t.ex. läckage, haverier eller olyckor. Uppsamlingskärlen är även lämpliga för kortvarig lagring av kemikalier. Vid utvecklandet av produkten har vi utgått ifrån behoven av en snabb och flexibel lösning för spillskydd som finns inom exempelvis industrin, på transportföretag, lant- och skogsbruk, brandförsvar eller räddningstjänst, säger Linus Jacker, VD på DENIOS AB.
Det flexibla uppsamlingskärlet är utrustat med nivåindikator samt karbinhakar och stållinor som transporthjälpmedel för upp till 200 kg last.
För mer information om säker kemikaliehantering, läs mer på  Denios hemsida.