Produktnyheter

Experts nya verktygsväska

E010602_PH04_largeExpert lanserar ett nytt tillskott till familjen ‘mjukisverktygsväskor’. Hack i häl på Softbag introducerar nu Expert sin senaste nyhet: Ryggsäck på hjul (E010602B). Den här mobila verktygslådan tar bärbarhet till en helt annan nivå genom att kombinera en ryggsäck med en rullbar vagn.
Väskan, som är avsedd för ingenjörer och tekniker, kan bäras på ryggen med hjälp av de reglerbara, vadderade axelremmarna eller dras via ett utskjutbart handtag och ett par inbyggda hjul, precis som en resväska. Den nya väskan är speciellt användbar för de tillfällen då man måste transportera tunga verktyg.
Den här utformningen ger en lättare, mer flexibel förvaringslösning jämfört med traditionella verktygslådor. Verktygen är lätt att hålla i ordning, tack vare de invändiga fickorna och avtagbara skiljeväggarna och de är garanterat skyddade med hjälp av hållbara 600 x 600 denier nylonväv och en styv bottenplatta.
E010602B mäter H 450 mm x B 350 mm x D 250 mm.
Michael Demant, Marketing Koordinerare för Expert i Skandinavien, säger: “Softbag var en stor succé bland våra kunder. Detta ledde till att vi började utforska möjligheten att införa liknande produkter i serien. Den här nya ryggsäcken på hjul har samma fördelar, men ännu mer flexibilitet.”
För mer information, gå in på: www.expert-tool.com