Nyhet

SSI Schäfer öppnar webbshop

ssi_shopMer än någonsin, lever vi idag i en digital värld som påverkar hur vi som en privat person agerar som konsument. Det innebär att vi har blivit vana vid att, med ett par enkla musklick så kan vi köpa precis vad vi vill/behöver, när eller var vi än är. Detta snabba och enkla sätt att handla på har blivit en del av våra liv, och att vi vår profession även kräver en lika snabb och enkel köpprocess, oavsett om det handlar om att köpa nytt bläck till kontorsskrivare, arbetsredskap till företaget eller lagerinredning såsom ställningar och lådor för förvaring.
SSI Schäfer lanserar nu en B2B webbutik som uppfyller kundernas behov av en snabb och enkel köpprocess. I webbutiken kan kunderna välja mellan ett stort utbud av högkvalitativa produkter såsom, förvaringslådor, hyllor och skåp, som tidigare endast kunde beställas via telefonkontakt med SSI Schäfer. Försäljningschef Michael Hillström: ”Vi förenklar kundens vardag med att öka tillgängligheten till SSI Schäfer så att man kan köpa när och var man vill, kunden har även själv möjlighet att med enkla medel hitta det de exakt söker. Om man mot förmodan inte hittar det man söker så finns naturligtvis vår support som står beredd att ta hand om kunden”.
SSI Schäfer har med framgång redan webbutik i Tyskland och Schweiz, där webbutiken inte bara används för direkt inköp men också som inspiration för planering av framtida lager/investeringar. Den nya webbutiken nås på http://www.ssi-schaefer-store.se, från och med den 12 december 2013 och erbjuder mer än 1000 produkter som kan hjälpa till att optimera och effektivisera ditt lager. Webbutiken kommer att vara ett levande forum för inspiration och lansering av nya produkter.
Besök deras nya hemsida här: www.ssi-schaefer-store.se