Produktnyheter

Däck för den moderna äventyrsmotorcykeln

Dunlop lanserar TrailSmart, ett däck framtaget för moderna äventyrsmotorcyklar och för förare som lever för nästa utmaning. De nya däcket har ett exceptionellt grepp i vått och torrt för fenomenal väghållning både onroad och offroad, såväl som imponerande körsträcka.

TrailSmart bygger på framgångsrika DunlopTrailmax TR91 och har prestandaegenskaper som passar nytänkande förare av äventyrsmotorcyklar. Dagens förare förväntar sig samma prestanda som hos tidigare äventyrsmotorcyklar, men kräver även allsidiga egenskaper och komfort under långa körsträckor. De vill ha moderna bekvämligheter, samtidigt som de vill ge järnet mot nästa äventyr.

Enastående våtgrepp uppnås genom en ny blandning med högt silikainnehåll och ett jämnhögt slitbanemönster med korsspår, medan greppet på torra vägar säkerställs genom en optimerad klackplacering. TrailSmart-däcken har dessutom oslagbara offroadegenskaper tack vare de tätare klackarna och optimerade spårvinklarna över tvärsnitten.

Slutligen har däcket flera egenskaper för bättre slitstyrka och körsträcka, som en optimerad mönsterfrekvens, balanserad blockstyvhet och optimerad spårbredd, vilket ger en genomsnittlig ökning av körsträckan på 14%.
www.dunlop-tires.se