ANNONS

Volkswagen är ett av de allra första bilmärkena som i standardutrustningen erbjuder gränssnitt för att spegla sin smartphone i bilens infotainmentsystem. App-Connect med gränssnitten Apple CarPlay, Android Auto och Mirrorlink är standard i de flesta Volkswagen-modeller från och med modellår 2016. Nu tas ytterligare ett steg i satsningen på uppkoppling och underhållning i bilen.

Till Volkswagens alla modeller med 4MOTION fyrhjulsdrift ingår en 4G-router som ger alla i bilen WiFi. Routern är även portabel vilket gör att surfandet kan fortsätta inne i stugvärmen.
− Vinterns bilresor blir därmed ännu smartare och roligare samtidigt som 4MOTION ger bättre väggrepp och framkomlighet, säger Jeanette Asteborg, marknadschef på Volkswagen Sverige.

En viktig del i marknadsföringskampanjen är den nya reklamfilmen med det svenska landslaget i längdskidåkning.
− Våra åkare och aktiva tillbringar väldigt mycket tid på resande fot och då är uppkoppling i bilen en viktig fråga för dem. Volkswagens satsning på router i bilen är helrätt! säger Johan Sares, längdchef hos Svenska Skidförbundet.

Volkswagen Sverige och landslaget är samarbetspartners sedan 2009 och detta är sjunde filmen som man gör tillsammans. I veckan var det TV-premiär för nya filmen där landslagsåkarna Charlotte Kalla, Anna Haag, Emil Jönsson och Simon Andersson medverkar.

www.volkswagen.se