Hankook lanserar ny hemsida

Hankook lanserar ny hemsida

Hankook, däcktillverkare i premiumklassen, har lanserat en helt ombyggd hemsida i tolv europeiska länder. Nya funktioner kombineras med uppdaterad ”look-and-feel” så att besökarna skall få en användarvänlig upplevelse med bl.a. förbättrad ÅF- och produktsökning och detaljerad information om företaget och dess produkter.

”Internet spelar en stor roll i konsumentens efterforsknings- och beslutsprocess innan nya däck skall införskaffas. Med vår nya hemsida gör vi den nödvändiga informationen så lättåtkomlig som möjligt, för att hjälpa kunden hitta rätt däck till rätt behov. Vi erbjuder också annan däckinformation, från däckmontering till förvaring och skötsel”, säger Gang Seung Lee, Vice President of Marketing and Sales, Hankook Tire Europe.

Användarna leds om automatiskt till den lokala versionen av den nya hemsidan när de går in på www.hankooktire.com/se. Besökarna välkomnas av en användarvänlig design och intuitiva funktioner, med ett uppgraderat verktyg för ÅF-sökning som visar närmaste Hankook-återförsäljare efter postnummer eller ort. Man kan också på ett enkelt sätt söka fram ett urval passande produkter för sin bil genom att ange önskad däckdimension eller uppgifter om fordonstyp. Hemsidan visar då var närmaste Hankook-leverantör och verkstad finns som erbjuder certifierad service i toppklass i allt som rör däck.

Även praktiska manualer om däckskötsel, körtips och information om märket Hankook återfinns på www.hankooktire.com/se tillsammans med intressanta rapporter och uppgifter om företagets engagemang i motorsport och fotboll, omfattande globala samarbetsprojekt, prisbelönt design och framtidsinriktade teknologier.

Hankook

Om Hankook Tire
Hankook Tire är en av världens fem största däckproducenter, sett till volym, och tillverkar innovativa radialdäck med topprestanda i premiumsegmentet för personbilar, SUV:ar, terrängbilar, lätta lastbilar, husbilar, lastbilar, bussar och bilsport (bana/rally).

 

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar