IAA i Tyskland, Elmia i Jönköping, Lastbilsträffen i Ramsele med mera – hösten blir i allra högst grad lika spännande för Trux som våren var. Och runt hörnet lurar Scania med en ny lastbilsgeneration – det kommer att bli en fullspäckad höst för Trux.

Under våren och försommaren har Trux demonstrationstrailer turnerat runt Sverige och besökt Norge samt Polen. I höst kommer Finland, Danmark och Tyskland hinna gästas innan turnésäsongen är över.

– Vi har en spännande höst framför oss med tre planerade stop i Sverige samt tre utomlands. IAA i Tyskland är ju lite speciellt och bjuder alltid på något extra, vilket även vi förhoppningsvis kan göra säger Hasse Olsson, platschef på Trux i Ljusdal.

Utöver de stundade mässorna så väntar Trux med spänning på Scanias kommande lastbilsgeneration, som premiärvisas i slutet av augusti.

– Vi är förberedda och kommer att så snart som möjligt ta fram våra produkter till de nya lastbilarna för att göra dem ännu säkrare berättar Hasse Olsson.

Trux AB är marknadsledare i Europa inom området frontmonterad säkerhetsutrustning för tunga lastbilar. Snart kommer Trux till ett evenemang nära dig – se sensommar/höstschemat här nedan. 

12–13 augusti – Power Truck Show i Alahärmä, Finland.

24–27 augusti – Elmia Lastbil i Jönköping.

9–10 september – Skåne Truck Show.

10–11 september – FL-Buur Lastbiltræf i Jesperhus, Danmark.

16–17 september – Lastbilsträffen i Ramsele.

22–29 september – IAA Commercial Vehicles i Hannover, Tyskland.

www.trux.se
Bilden: Trux är ute på vägarna i Europa med sin demotrailer i höst. Foto/Källa: Trux.