Startbatterier hos Abkati

Startbatterier hos Abkati

Abkati strävar efter att vara en komplett leverantör av komponenter och detaljer för kommersiella fordon och off-the-road-maskiner. Nu utökar de sitt sortiment med ett nytt produktområde: startbatterier.

Exide Technologies AB, tidigare Tudor AB, är en av världens största tillverkare och återvinnare av bly-syrabatterier. Exide står för högkvalitativa batterier med hög prestanda och är leverantör av originalbatterier till ett flertal fordons- och maskinproducenter. I tillverkningen av sina batterier använder de den senaste tekniken för att alltid möta dagens behov och samtidigt vara redo för framtiden.

Med Tudorbatterier i portföljen stärker vi vår position på marknaden. Exide är ett företag i framkant som hela tiden utvecklar sina produkter samtidigt som de har ett stort miljötänk vad gäller framställning och möjlighet till återvinning av sina batterier. Det är alltid roligt när man kan erbjuda kunden något som efterfrågas och dessutom leverera det lilla extra – och det kan vi verkligen i och med detta samarbete! säger Dragan Milinkovic, inköpare Abkati.

Abkati

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar