Kamux ansluter till MRF

Kamux ansluter till MRF

Kamux är en bilkedja som enbart specialiserar sig på begagnade bilar och relaterade integrerade tjänster. Kamux AB är en del av Kamux Corporation som i dag är noterat på Nasdaq Helsingfors, Finland. Kamux har sammanlagt 50 bilhallar i Sverige, Finland och Tyskland. Under sin historia har Kamux sålt över 140.000 bilar.

I Sverige finns Kamux i Gävle, Borlänge, Örebro, Uppsala, Stockholm, Norrköping, Jönköping, Borås och Växjö.

-Vi har valt att var en del av MRF då vi är ett företag som vill expandera i Sverige och vi vill vara en del av den dynamiska bilverksamheten.

-Konsumenterna ställer höga krav på bilfirmor idag och MRF representerar en ärlig bilhandel vilket vi på Kamux respekterar och följer samma riktlinje, säger Tommi Iiskonmäki, vd på Kamux.

Glädjande har Kamux valt att gå med i MRF. Kamux är med sina 9 begagnatbilanläggningar ett stort företag men ännu större i Finland. I Finland är man också medlem i MRF’s motsvarighet AKL.

Kamux har intressanta nya delar i deras försäljningskoncept där man kan erbjuda hemleveranser med 14 dagars provkörning och möjlighet att lämna åter bilen. Vi hälsar Kamux varmt välkomna till MRF och en spännande begagnatbilutveckling som nu sker i landet, säger Tommy Letzén, vd på MRF

Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och bilverkstäder. Vi har 980 huvudföretag och 543 filialer som medlemmar, vilka omsätter omkring 120 miljarder kronor och sysselsatte cirka 40 000 personer.

MRF

Bilden: Tommi Iiskonmäki, vd på Kamux. Foto/Källa: MRF

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar