ANNONS

Ännu en gång sätter FLEX kronan på verket då de utökar och kompletterar sitt redan breda sortiment av vinkelslipar till proffsanvändare. Nu lanseras L 15-10 150, för kapning och slipning med skivor upp till 150 mm i diameter. Maskinen är en 1500W-vinkelslip som läggs till i FLEX sortiment som ännu ett kraftverktyg av hög kvalité!

Smalare handtag
Handtaget är ergonomiskt kompakt format med en bredd på endast 40mm. Den smala bredden samt att handtaget är utrustat med ett mjukt inlägg gör att vinkelslipmaskinen är särskilt lämplig för längre arbetspass då handtaget avlastar och ger komfortabel användning.

Vinkelslipen är utrustad med mjukstart, för säkrare start och mindre risk för överbelastning av nätet, samt omstartsskydd för att undvika att vinkelslipen oavsiktligt startar om efter strömavbrott. Spindellås för justering samt snabbt och enkelt skivbyte. Nyckelfri justering av sprängskyddet.

Med tomgångsvarvtal på 10000/min är L 15-10 150 en robust maskin som inte bara sticker ut i mängden med sin kraft, den är dessutom konkurrenskraftig i sin prisklass jämfört med motsvarande maskiner.

Flex Scandinavia