Pegasus – kraftfull serie varningsljus

Pegasus – kraftfull serie varningsljus

Tre blixtmönster, kort aktiveringstid och hög vibrationstålighet. Nu lanserar Abkati en kraftfull serie varningsljus från CEA – Pegasus.

Serien Pegasus innehåller tre olika varianter – DIN-montering för planmontage, stångmontage samt magnet + cigg.uttag. Samtliga varianter har tre intensiva blixtmönster att välja på med mycket kort aktiveringstid: Dubbel, enkel eller roterande blixt. Variationen av blixtmönster, de flexibla fästena och den korta aktiveringstiden gör Pegasus till ett pålitligt varningsljus som passar perfekt vid bland annat vägarbete, byggarbetsplatser och anläggningar.

 

Slitstarka varningsljus

Varningsljusen är framtagna för att utstå tuffa miljöer och lämpar sig därför utmärkt i vårt nordiska klimat. Glashuvudet är tillverkat av slitstarkt polykarbonat och basen är av hållbart kompositmaterial. Det kompakta formatet på varningsljusen gör dem lättplacerade på majoriteten av fordon. Tack vare lampans LED-teknik är den också mycket vibrationstålig och klarar av skakningar utan problem, något som gör att Pegasus presterar utmärkt även vid användning på ojämna underlag.
– Varningsljusserien Pegasus är ett av OE-leverantören CEA:s mest populära varningsljus. CEA, som är en del av Vignal Lightning Group, är en av världens starkaste aktörer gällande belysning för tunga fordon på marknaden idag. Med sina högkvalitativa LED-serier är de en leverantör att lita på. – Andreas Svensson, inköpsansvarig av belysning på Abkati.

www.abkati.se

Läs också

Smarta varningsljus

Smarta varningsljus

Fordon som måste stanna vid vägkanten i mörkret utsätter sig för stor risk. Nu lanserar SLD marknadens första synkroniseringsbara...

Aktuellt

ANNONS ▼
Enklare fuska med vägmätaren

Enklare fuska med vägmätaren

Nordens största fordonsbranschförening, SFVF, varnar för att bilägare blir lättare att lura när avancerad teknik införs.

Årets Djurtransportör 2018

Årets Djurtransportör 2018

Djuromsorg, punktlighet och stort kundfokus gör att Kils Djurtransporter AB har utsetts till Årets Djurtransportör 2018.

Smart trepartssamarbete

Smart trepartssamarbete

I dagarna tecknades ett avtal mellan Pirtek och Smartlift som levererade ännu en lift till Ryds Glas.

Mobil laddningsstation för elbilar

Mobil laddningsstation för elbilar

Volkswagens kommande mobila laddningsstation för eldrivna fordon behöver ingen extern elförsörjning och kan sättas upp där den behövs.

Fler artiklar