Pegasus – kraftfull serie varningsljus

Pegasus – kraftfull serie varningsljus

Tre blixtmönster, kort aktiveringstid och hög vibrationstålighet. Nu lanserar Abkati en kraftfull serie varningsljus från CEA – Pegasus.

Serien Pegasus innehåller tre olika varianter – DIN-montering för planmontage, stångmontage samt magnet + cigg.uttag. Samtliga varianter har tre intensiva blixtmönster att välja på med mycket kort aktiveringstid: Dubbel, enkel eller roterande blixt. Variationen av blixtmönster, de flexibla fästena och den korta aktiveringstiden gör Pegasus till ett pålitligt varningsljus som passar perfekt vid bland annat vägarbete, byggarbetsplatser och anläggningar.

 

Slitstarka varningsljus

Varningsljusen är framtagna för att utstå tuffa miljöer och lämpar sig därför utmärkt i vårt nordiska klimat. Glashuvudet är tillverkat av slitstarkt polykarbonat och basen är av hållbart kompositmaterial. Det kompakta formatet på varningsljusen gör dem lättplacerade på majoriteten av fordon. Tack vare lampans LED-teknik är den också mycket vibrationstålig och klarar av skakningar utan problem, något som gör att Pegasus presterar utmärkt även vid användning på ojämna underlag.
– Varningsljusserien Pegasus är ett av OE-leverantören CEA:s mest populära varningsljus. CEA, som är en del av Vignal Lightning Group, är en av världens starkaste aktörer gällande belysning för tunga fordon på marknaden idag. Med sina högkvalitativa LED-serier är de en leverantör att lita på. – Andreas Svensson, inköpsansvarig av belysning på Abkati.

www.abkati.se

Läs också

Smarta varningsljus

Smarta varningsljus

Fordon som måste stanna vid vägkanten i mörkret utsätter sig för stor risk. Nu lanserar SLD marknadens första synkroniseringsbara...

Aktuellt

DAF utökar sortimentet

DAF utökar sortimentet

De nya produkterna är ett led i arbetet med att utöka sortimentet av anläggningsfordon anpassade för den nordiska marknaden.

ANNONS ▼
Vägtrafiken i mars

Vägtrafiken i mars

Under mars 2019 omkom 10 personer och 1 244 personer skadades i vägtrafiken.

Volvokoncernen miljardinvesterar

Volvokoncernen miljardinvesterar

Volvokoncernen satsar stort i Skövdefabriken. Ökad flexibilitet samt en en mer hållbar tillverkningsteknik är syftet med investeringarna.

Årets däcktillverkare 2019

Årets däcktillverkare 2019

Michelin har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen Årets däcktillverkare, ”Tire Manufacturer of the Year”.

Fler artiklar