Pegasus – kraftfull serie varningsljus

Pegasus – kraftfull serie varningsljus

Tre blixtmönster, kort aktiveringstid och hög vibrationstålighet. Nu lanserar Abkati en kraftfull serie varningsljus från CEA – Pegasus.

Serien Pegasus innehåller tre olika varianter – DIN-montering för planmontage, stångmontage samt magnet + cigg.uttag. Samtliga varianter har tre intensiva blixtmönster att välja på med mycket kort aktiveringstid: Dubbel, enkel eller roterande blixt. Variationen av blixtmönster, de flexibla fästena och den korta aktiveringstiden gör Pegasus till ett pålitligt varningsljus som passar perfekt vid bland annat vägarbete, byggarbetsplatser och anläggningar.

 

Slitstarka varningsljus

Varningsljusen är framtagna för att utstå tuffa miljöer och lämpar sig därför utmärkt i vårt nordiska klimat. Glashuvudet är tillverkat av slitstarkt polykarbonat och basen är av hållbart kompositmaterial. Det kompakta formatet på varningsljusen gör dem lättplacerade på majoriteten av fordon. Tack vare lampans LED-teknik är den också mycket vibrationstålig och klarar av skakningar utan problem, något som gör att Pegasus presterar utmärkt även vid användning på ojämna underlag.
– Varningsljusserien Pegasus är ett av OE-leverantören CEA:s mest populära varningsljus. CEA, som är en del av Vignal Lightning Group, är en av världens starkaste aktörer gällande belysning för tunga fordon på marknaden idag. Med sina högkvalitativa LED-serier är de en leverantör att lita på. – Andreas Svensson, inköpsansvarig av belysning på Abkati.

www.abkati.se

Aktuellt

Fossilfritt transportlaboratorium

Fossilfritt transportlaboratorium

Scanias transportaboratorium används för delar av Scanias interna transportbehov. Från 2018 drivs vagnparken enbart av fossilfria* bränslen eller hybridteknik,...

Spelapp lär ut bioekonomi

Spelapp lär ut bioekonomi

Spelappen Grow Forest har laddats ned 100 000 gånger internationellt. Nu växer spelet ytterligare med nya funktioner för att fortsätta...

Sveriges sista PGR-bil

Sveriges sista PGR-bil

Den sista PGR-bilen med destination Sverige. Efter en omfattande påbyggnation levereras den nu i form av en avancerad brandbil...

Från rosa till blått för Derome

Från rosa till blått för Derome

Under oktober månad färgades alla Deromes virkespaket rosa, till förmån för bröstcancerforskningen. Nu är november här och för att...

Fler artiklar