Pegasus – kraftfull serie varningsljus

Pegasus – kraftfull serie varningsljus

Tre blixtmönster, kort aktiveringstid och hög vibrationstålighet. Nu lanserar Abkati en kraftfull serie varningsljus från CEA – Pegasus.

Serien Pegasus innehåller tre olika varianter – DIN-montering för planmontage, stångmontage samt magnet + cigg.uttag. Samtliga varianter har tre intensiva blixtmönster att välja på med mycket kort aktiveringstid: Dubbel, enkel eller roterande blixt. Variationen av blixtmönster, de flexibla fästena och den korta aktiveringstiden gör Pegasus till ett pålitligt varningsljus som passar perfekt vid bland annat vägarbete, byggarbetsplatser och anläggningar.

 

Slitstarka varningsljus

Varningsljusen är framtagna för att utstå tuffa miljöer och lämpar sig därför utmärkt i vårt nordiska klimat. Glashuvudet är tillverkat av slitstarkt polykarbonat och basen är av hållbart kompositmaterial. Det kompakta formatet på varningsljusen gör dem lättplacerade på majoriteten av fordon. Tack vare lampans LED-teknik är den också mycket vibrationstålig och klarar av skakningar utan problem, något som gör att Pegasus presterar utmärkt även vid användning på ojämna underlag.
– Varningsljusserien Pegasus är ett av OE-leverantören CEA:s mest populära varningsljus. CEA, som är en del av Vignal Lightning Group, är en av världens starkaste aktörer gällande belysning för tunga fordon på marknaden idag. Med sina högkvalitativa LED-serier är de en leverantör att lita på. – Andreas Svensson, inköpsansvarig av belysning på Abkati.

www.abkati.se

Läs också

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar för framtiden

Abkati satsar stort inför framtiden. Ett led i denna satsning är byggnation av nya kontorslokaler och lager.

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar