Fredheim Maskin – tungrockare på Youtube

Fredheim Maskin – tungrockare på Youtube

Keestracks kross- och sorterverk upplevs bäst när de är i drift. Det är bland annat därför som Fredheim Maskin satsar stort på krossdagarna i oktober varje år. Som ett komplement finns nu också möjligheten att uppleva maskinerna live året runt – på YouTube.

– Med videor visar vi kross- och sorterverk, transportörer och stackläggare i drift. Det gör det möjligt att följa varje steg i produktionen samt visa hur de olika maskinerna och utrustningarna samverkar, säger Erik Olausson på Fredheim Maskin AS.

Viktigt komplement

– Samtidigt kan vi visa på användarvänligheten och olika driftsalternativ. Det gör våra videor till ett viktigt komplement till demonstrationer, mässor och annan marknadsföring.

Fredheims senaste inträde på YouTube är resultatet av ett samarbete med reklambyrån Happy Republic AB i Karlstad.

– Det har varit ett väldigt spännande projekt, som öppnat dörren till en helt ny värld för oss. Vi har fått se de mest fantastiska maskiner förvandla berg till olika fraktioner och samtidigt fångat alltsammans på film, berättar Robin Fredholm, projektledare på Happy Republic.

Följ  varje steg

Kross- och sorterverken har dokumenterats ur alla vinklar. Det låter YouTube-publiken följa varje steg och ta del av såväl helhet som detaljer. Med hjälp av drönare ges ett helikopterperspektiv, från ilastning till färdiga fraktioner.

– För oss har det varit en lika intressant som spännande och rolig resa. Det handlar ju om stora, kraftfulla och tunga prylar, som gör ett fantastiskt arbete.

– Vi är förstås både stolta och glada över att ha fått förtroendet då Fredheim Maskin tagit ett nytt grepp för att visa sina produkter och system, tillägger Robin Fredholm.

Upplev Keestrack på YouTube: Enklast är att söka på Fredheim Maskin.

 

Läs också

Aktuellt

Skogsbranschen kraftsamlar

Skogsbranschen kraftsamlar

Komatsu Forest och den svenska skogsbranschen kraftsamlar nu i ett unikt projekt för ett skonsammare skogsbruk.

ANNONS ▼
Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar