18 metersliften populärast hos Molins Saxliftar

18 metersliften populärast hos Molins Saxliftar

Molins Saxliftar är ett entreprenad- och uthyrningsföretag baserat i Kalmar. Företaget har 30 anställda och Marcus Molin är den tredje generationen i familjeföretaget som idag basar över verksamheten som innehåller allt från spolbilar till lastbilar och liftar. I deras digra maskinpark för uthyrning så finns det en produkt som de har inte mindre än 11 stycken av, nämligen liften Manitou 180ATJ från Scantruck AB.

– Den är den populäraste och mest använda av alla våra produkter, berättar Marcus Jansén som arbetar som maskinuthyrare på Molins.

Till uthyrning

Företagets 11 stycken Manitou 180ATJ går uteslutande på uthyrning, och bland kunderna finns framförallt hantverkare av alla slag. Molins Saxliftar AB kör ut dem till kunderna med egna lastbilar, och de servar ett område med ungefär 10 mils omkrets runt Kalmar. Maskinerna är lätta att lasta, snabba att ta i drift och krånglar sällan, vilket gjort att Molins utökat flottan allt eftersom.

– Det är väldigt sällan det är något krångel med dem, och skulle vi behöva reservdelar så löser alltid Scantruck AB det smidigt via sin återförsäljare Olofssons i Syd AB, säger Marcus Jansén.

18 meter och smidig

Vad är det då som gjort Manitou 180ATJ så populära? Marcus tror att det inte är en utan flera olika anledningar.

– Arbetshöjden på 18 meter gör att den klarar av de allra flesta behoven, det är inte så vanligt att man är högre upp än så enligt min uppfattning. Dessutom har de bra terrängegenskaper i kombination med både fyrhjulsstyrning och krabbstyrning vilket gör dem väldigt smidiga. Liften går att köra ifrån korgen även i upphissat läge samt med tvåhjulsstyrning så har de en bra transporthastighet på 7-8km/h. Det är helt enkelt en smidig, kompetent, driftsäker och omtyckt lift. Det finns alltid kunder till dem, annars hade vi inte skaffat så många, avslutar Marcus Jansén.

 

 

 

Källa: Molins Saxliftar AB

Läs också

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar