Mählers lanserar ny förbättrad hemsida

Mählers lanserar ny förbättrad hemsida

Den svenska plogtillverkaren Mählers har lanserat en ny hemsida. Sidan innehåller ett utökat sortiment av produkter för professionell väghållning samt reservdelslistor för såväl gällande som utgångna produkter. Sidan är anpassad för alla typer av enheter, både smarttelefoner, läsplattor och datorer, vilket gör att användarvänligheten och upplevelsen förbättrats avsevärt jämfört med den tidigare hemsidan.

– Vår hemsida är en central del i vår kommunikation med våra kunder. Därför är det glädjande att vi nu har lanserat nya hemsidan som gör det enklare för kunder och andra besökare att hitta den information som de söker. Vi har alltid slutkunden i fokus och med den nya hemsidan vill vi skapa en så bra upplevelse som möjligt för dem, säger Roar Wehn, sälj- och marknadschef på Mählers.

Förenklad användning

Hemsidan har fått en uppdaterad design där navigeringen bland annat förenklats för besökaren. Besökaren kan nu på ett enkelt sätt ta del av de senaste nyheterna samt hela utbudet av Mählers produkter för professionell väghållning. För servicepartners och kunder som servar och reparerar själva, finns det reservdelslistor för både gällande samt utgångna produkter.

Hållbarhet är viktigt för Mählers och de erbjuder därför hemsidesbesökarna en begagnad-sektion, där man kan köpa använda och begagnade demoprodukter, utställningsprodukter samt utgångna komponenter.

– Det är populärt att köpa lätt begagnade produkter som knappt använts men det känns även bra att kunna erbjuda utgångna komponenter som annars hamnar i metallåtervinningen, säger Roar Wehn.

Utöver uppdaterad design och enklare navigering har Mählers utvecklat sin tidigare responsiva hemsida till att bli ännu bättre. Nu har sidan anpassats bättre både för datoranvändning och mobilanvändning, där hemsidan nu stödjer alla typer av smarttelefoner, läsplattor och datorer.

 

Besök den nya hemsidan här

 

 

Källa: Mählers

Läs också

Ny skylt-tvätt från Mählers

Ny skylt-tvätt från Mählers

Mählers breddar sitt sortiment, och den här gången är det en tvätt som kopplas på lastbilens främre plogfäste.

ANNONS ▼

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar