Produktnyheter

Sänk driftkostnaderna!

Dunlop lanserar MultiTread, en ny serie varmregummeringar med premium­kvalitet, som har samma egenskaper som nya generationen Dunlop-däck och som sänker driftkostnaderna. Regummering blir en allt viktigare aspekt av ekonomisk däckhantering och operatörer vill idag ha produkter med bästa möjliga prestanda.

MultiTread är en ny generation regummeringar främst för drivaxlar,­ med en mängd regummeringar särskilt utformade för varje typ av service,­ vilket ger en låg kilometerkostnad.

De fördelar som dessa nya produkter ger är identiska med de hos nya Dunlopdäck: lång körsträcka, bra väghållning och bromsförmåga i väta samt exakt manövrering och komfort. MultiTread-processen ökar livslängden och körsträckan för Dunlop-stommar, vilket sänker driftkostnaderna och minskar påverkan på miljön.

www.goodyear.se