Blogg och filmer

Lampan som kan allt

Led Lenser H14 användas som pannlampa, cykelljus, bälteslampa eller som ­mobil spotlight. Den högpresterande dioden ger ett starkt sken på upp till 210 lumen. Enkelt handgrepp på ljushuset ger spritt eller fokuserat­ sken genom Patenterat Advanced Focus System ger en bra ljusbild upp till 210 meter. Med sin Smart Light Technology kan du lätt gå från full styrka till sparläge och sedan stega till önskad styrka, vidare med lätta tryck går lampan in i blinkmode till SOS och sist till Strobe. Genom att trycka lätt på knappen fungerar lampan för morse.

Då H14 används som cykellyse, bälteslampa eller mobil spotlight kopplas lampan bort från pannbandet och sätts ihop med batteripaketet. Vid behov av längre avstånd mellan lampa och batteri medföljer förlängningssladd på 90 cm samt cykelfäste och 4XAA batterier.

www.swtab.se