Blogg och filmer

Garmin presenterar dēzl för lastbilsnavigation

Garmin presenterar nu dēzl, en ny navigator som utformats enbart för lastbilar. dēzl har bland annat en fem tum stor skärm samt en inbyggd högtalare. Intressanta platser för lastbilsförare (POI) med The National Truck & Trailer Services (NTTS) assistansregister, tim-, bränsle och distansloggning, hastighetsbegränsningar för lastbilar och avancerad navigering och ruttplanering med Garmins nüRoute-teknik.

– dēzl är designad för att tillfredställa lastbilchaufförens navigationsbehov, säger Dan Bartell, försäljningschef på Garmin International. Tillräckligt stor för att synas tydligt och med bra ljud för att höras i förarhytten. dēzl är fulladdad med funktioner som kan hjälpa chauffören att spara tid, pengar och bränsle, vilket ger den ultimata kombinationen av funktionalitet och bekvämlighet.

dēzl 560LT, som är speciellt framtagen för den Europeiska marknaden, har en lifetime traffic trafikmottagare som gör att du får reda på förseningar i trafiken och föreslår en ny rutt förbi dem.

www.garmin.se