Produktnyheter

Bridgestone uppgraderar Bandag-sortimentet

De nya tillämpningsspecifika däcken BDM1 och BRM1 (designade av Bandag) har utvecklats för att uppnå dessa tuffa mål. Med ny design, nya material och den kombinerade utvecklingskraften hos Bridgestone och Bandag, sätter de nya normer i det kommersiella on/off road-segmentet.
Båda däcken har genomgått omfattande tester hos 19 vagnparker i 11 länder i Europa och Mellanöstern.


BDM1 har riktningsberoende klackdesign och öppna skulderklackar som ger nya Bandag Drive Mixed dagens avancerade lastbilar fantastiskt grepp i alla terrängtyper. Stora mönsterblock och den nyutvecklade gummiblandningen ger förbättrad motståndskraft mot stick- och skärskador. Sten och grus rensas ur spåren innan de riskerar att penetrera och orsaka­ skador.

BRM1, Bandag Rib Mixed ­1,­ är ett mångsidigt däck för alla positioner som passar för både on/off road-förhållanden och stadstrafik. Den nya designen ger komfortabel stabil körning, förbättrade vägegenskaper plus  hög tillförlitlighetsnivå. Tack vare däckets slitstarka gummiblandning och dess motståndskraft mot stick- och skärskador är BRM1 även lämpligt för applikationer som kräver lång livslängd och låg kilometerkostnad.