Jultävling – Vinn rejält vinterset!

Nu har du chansen att vinna ett rejält vinter-set från Snickers, allt du behöver göra är att hitta de gömda paketen i tidningen.
Setet innehåller en Hoodie, långärmad T-shirt samt ett par ullstrumpor. Hoddien är av ett stadigt tretrådigt tyg. Den har även tummgrepp som håller muddarna på plats. Finns i storlekarna XS-XXXL. Den långärmade T-shirten är ergonomisk och är ett perfekt första lager. Denna finns i storlekarna XS-XXL. De höga ullstrumporna är bland annat­ förstärkta med ullfrotté och finns i storlekarna  37/39, 40/42, 43/45 samt 46/48.
Läs mer på www.snickers.se

Leta igenom tidningen och skriv ner på ett vykort hur många paket du har hittat, de är klurigt gömda, så ibland syns bara ett hörn av paketet.
Vykortet skickar du sedan till Åkeri & Entreprenad, Tingsgatan 2A, 827 32 Ljusdal.
Märk vykortet med “Jultävling”. Du kan även maila in ditt svar till mig på nathalie@akerioentreprenad.se eller redaktion@akerioentreprenad.se.
Vinner du blir detta vinter-set ditt!
Glöm inte bort att skriva upp vilken storlek du önskar.
Vi vill ha ditt svar senast den 23 januari. Lycka till!

Läs också

Bli en ”Scania Fuel Master”

Bli en ”Scania Fuel Master”

På Scanias användarsajt Scania Fuel Masters pågår en tävling där förare berättar om sina prestationer när det gäller att...

Aktuellt

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

Årets Säkerhetsinitiativ 2018

När timmerbilen inte gick att stanna styrde Lars Göran Söderqvist över den tvååriga flickan. Det räddade hennes liv.

ANNONS ▼
Nya Hitachi ZW330-6

Nya Hitachi ZW330-6

Hitachi har lanserat den senaste modellen av Hitachis 30 tons hjullastare ZW330-6, som nu är beställningsbar även till...

Fler artiklar