8000 servicetekniker deltar i Scania Top Team

Scania Top Team har börjat. Omkring 8 000 av Scanias servicetekniker och reservdelsexperter från 60 länder deltar i ett träningsprogram som är utformat som en tävling. Deltagarna utvecklar sin yrkesskicklighet – och samlar poäng – tack vare en kombination av träning och lagarbete. För Scanias kunder innebär detta ännu mer effektiv service.
Scania Top Team är ett tävlingsorienterat träningsprogram utvecklat för att kontinuerligt öka skickligheten, kunnandet, professionaliteten och lagarbetet i Scanias verkstäder över hela världen. Upplägget bidrar också till att locka nya, skickliga medarbetare till företaget.
− Målet är att Scanias verkstäder över hela världen ska erbjuda en service som stödjer kundens affär. Det kräver förstklassig servicepersonal. Scania Top Team är ett fantastiskt sätt att hylla de kunskaper, tekniska färdigheter och det lagarbete som utmärker människorna som är vårt ansikte utåt, säger Christian Levin, Executive Vice President, Sales and Services Management.

Scania Top Team startade för 23 år sedan som ett nationellt träningsprogram och har därefter utvecklats till ett globalt koncept. Årets upplaga är den åttonde på internationell nivå och deltagarna är fler än någonsin. Omkring 8 000 deltagare från 60 länder ska tränas i servicerelaterad teori och praktik i Scanias verkstäder världen över.
De nationella omgångarna börjar med teoretiska uppgifter och avslutas med en landsfinal där både teori och praktik ingår. Vinnarna möts i fem internationella regionala omgångar. Genom dessa kvalificerar sig tio lag till finalen i Södertälje 21-24 november 2013.

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar