Nyhet

"Bästa tjänstebilarna i England"

Mazda6.

Mazda6.


Båda Mazdas senaste modeller, Mazda CX-5 och Mazda6, utsågs till bästa tjänstebil i var sitt segment när ”Fleet World 2013 Honours” delades ut i London nyligen. Den årliga omröstningen arrangeras av Fleet World Group med magasinet Fleet World och delas inte bara ut till personbilar, utan även till kommersiella fordon, leasingbolag och serviceföretag.
Mazda6 och CX-5 är de hittills två nya Mazda-modellerna i en helt ny generation bilar med företagets unika och bränslebesparande Skyactiv-teknik. Mazda6 vann den större mellanklassen och CX-5 den kompakta SUV-klassen.
– Nya Mazda6 utstrålar kvalitet. Det är en stor bil med massor av utrymme, rolig att köra och med utmärkta vägegenskaper, medan kupén är stilfullt enkel med hög kvalitet. Lägg till smart Skyactiv-teknologi, som ger förvånansvärt låga utsläpp, och du har en mycket bra tjänstebil, säger Steve Moody, chefredaktör för Fleet World.
Finalgänget i den större mellanklassen innehöll modeller från Mazda, Ford, Honda, Peugeot, Vauxhall, Toyota, Citroen, Hyundai och Volkswagen.
Mazda CX-5.

Mazda CX-5.


– Mazda CX-5 visar att en SUV kan vara bränsleeffektiv med låga CO2-utsläpp och ändå ha fördelen med att vara fyrhjulsdriven. CX-5 är också välbyggd med gott om utrymme och den är mycket trevlig att köra, säger Steve Moody i motiveringen till utmärkelsen ”Fleet World 2013 Honours”.
I finalen för kompakta SUV:ar hade juryn att välja mellan modeller från Mazda, Ford, Honda, Kia, Volkswagen, Hyundai och Nissan.