Produktnyheter

Utökar kulörutbudet med tre nya aluminium mixer

DPR-WB1096-
DuPont Refinish introducerar tre nya aluminium mixer framtagna speciellt för nästa generations DuPont Refinish vattenbaserade lack, Cromax® Pro Basecoat: WB1096 Cromax® Pro Special Fine Bright Aluminium, WB1097 Cromax® Pro Extra Fine Bright Aluminium och WB1098 Cromax® Pro Medium Fine Bright Aluminium. Med dessa tre fantastiskt fina aluminium mixer utökar DuPont Refinish sitt redan omfattande kulörutbud.
Alla tre innehåller smidiga partiklar och ger en extremt glittrande och ljus effekt i solljus. Var och en av dem kan även uppvisa en högre grad av “flop” jämfört med andra skinande aluminium-mixer.
Dessa tre mixer är redan kommersiellt tillgängliga i Asien tack vare flitig användning på asiatiska märken som Kia, Hyundai och Nissan. De lanseras nu i Europa, i praktiska enliters burkar.
Ann De Clerck, kulörmarknadschef på Axalta Coating Systems (tidigare DuPont performance Coatings) EMEA, säger: “Det är viktigt att vi håller våra verkstäder uppdaterade med de aktuella, globala OEM trenderna, och att vi gör det i god tid. Genom att snabbt få dessa mixer till den europeiska marknaden, hjälper vi våra verkstäder att ligga ett steg före så de kan fortsätta att vara så produktiva som möjligt.”
Kulörrecepten för WB1096, WB1097 och WB1098 är omedelbart tillgängliga på nätet via Colour Online Retrieval System (www.dupontrefinish.se). I juni 2013 uppdateras ColorQuick™ Pro och ColorNet® Pro CD Rom med information om de nya mixerna.