Konceptbil blir ny tävlingsbil för Lexus i Super GT serien

Konceptbil blir ny tävlingsbil för Lexus i Super GT serien

Lexus-LF-CC-concept
Japanska Super GT serien 2014 innebär en helt ny tävlingsbil från Lexus. Då tar Lexus den omtalade konceptbilen LF-CC som visades på Parissalongen 2012 steget ut till tävlingsbanorna i Japan. Den nya bilen har premiär i april nästa år och kommer att tävla i Super GT500 klassen. Den kommer att ersätta den framgångsrika Lexus SC 430 som använts i tidigare Super GT race och bland annat gett teamet två mästerskapstitlar. Senare idag kommer den nya bilen göra sin testdebut på Suzukabanan i Japan.

Läs också

Designpris till Lexus LS 500

Designpris till Lexus LS 500

Lexus flaggskeppsmodell LS 500 tilldelades det betydelsefulla designpriset EyesOn Design Award vid bilmässan North American International Auto Show i...

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar