ANNONS

Repulse Pro är speciellt utvecklad som extra backstrålkastare med en bred ljusspridning bakom och bredvid fordonet så att inga obelysta ytor ska uppstå. Med en färgtemperatur på 5900° kelvin som motsvarar naturligt dagsljus och 700 lumen, upptäcks faror lättare och ögonen blir inte så uttröttade.

Montering
Den tunna och kompakta designen gör att den tar liten plats och är lätt att montera. Flexibel hållarfot med fästskruv M8 som kan monteras i tre olika infästningspunkter vilket gör att strålkastaren kan användas både stående och hängande eller med foten vinklad bakåt.

Multivolt
Multivolt med integrerad elektronik skyddar mot felpolarisering och garanterar konstant ljus även vid spänningsvariationer mellan 9-32 , en stor fördel om man byter till ett dragfordon med annan spänning.

Energiförbrukning
Kombinationen av högeffektiva lysdioder och Hella:s precisionsoptik gör att backstrålkastarna når den lagstadgade ljusspridningen med bara 5 W effektförbrukning vid 12 V och 12 W vid 24 V, vilket är hela 85 % mindre jämfört med halogenversioner.

Lång livslängd
Backstrålkastaren har lins, hus och hållarfot av slag- och stöttåligt plast som klarar rengöring med högtryck. För att klara en livslängd som motsvarar fordonets livslängd är alla komponenter temparaturoptimerade till varandra.

Säkerhet
Repulse Pro är godkänd enligt ECE R10, ECE-R23 , ADR-godkänd samt har skyddsklass IP6K9K/IP67.

www.kgk.se