Seat utlyser namntävling för ny SUV

Seat utlyser namntävling för ny SUV

Ateca, Arona och…. nu kan du vara med och bestämma namnet på Seats nya 7-sitsiga suv som lanseras 2018.
Tävlingen #SEATseekingName pågår under sommaren och ger Seat fans möjlighet att vara med och ta fram namnet på den nya suven.
Det slutgiltiga namnet presenteras i mitten av oktober 2017

Sedan lanseringen av Seat Ronda 1982 har Spaniens geografi bidragit med namn till inte mindre än 13 modeller: Ronda, Ibiza, Malaga, Marbella, Toledo, Inca, Alhambra, Cordoba, Arosa, Leon, Altea och senast, Ateca och Arona. Seats nya A+ suv kommer bli den 14:e modellen som namges efter hemlandets geografi. Nytt denna gång är att namnet kommer tas fram genom en omröstning bland Seat fans världen över.

Tävlingen #SEATseekingName pågår under sommaren och ger Seat fans världen över möjlighet att vara med och bestämma namnet på den nya modellen. På Seats internationella sida seat.com/seekingname kan den som vill under sommaren ge sitt namnförslag. Kriteriet för namnförslagen är att de ska vara tagna från Spaniens geografi – städer, orter, monument eller liknande.

Förslagen kommer samlas in fram till den 22 juni därefter utses ett antal finalister som presenteras under bilmässan i Frankfurt den 12:e september. Det slutgiltiga namnet utses sedan genom en omröstning och presenteras den 15:e oktober.

Seat

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar