Smart trepartssamarbete

Smart trepartssamarbete

I dagarna undertecknades ett avtal mellan Pirtek och Smartlift som i sin tur levererade ännu en lift till Ryds Glas. Avtalet gör Pirtek till Smartlifts servicepartner ute på fält.

 Att skapa samarbeten mellan olika aktörer kan medföra besparingar för många företag. Att anlita en extern partner för service på fält medför mindre kostnader för skapandet eller utökningen av den egna serviceorganisationen. Här anser sig Pirtek ha en viktig plats att fylla.

Ansvar även efter leverans

”Smartlift levererar en rad smarta liftar med fokus på att effektivisera arbetsprocesserna och förbättra arbetsmiljön. Det krävs inga tunga lyft eller slitsamma arbetsuppgifter när du arbetar med en Smartlift.” Säger Anders Werneskog, Area Sales Manager på Smartlift. Anders fortsätter: ”Vi känner ett stort ansvar för helheten i vår försäljning, även efter leverans. Att ha en pålitlig och kompetent samarbetspartner som åker ut till våra kunder där våra liftar befinner sig är en stor tillgång för oss och våra kunder.”

Precis som Pirtek, erbjuder Ryds Glas jourhjälp. Oscar Köhler, Platschef på Ryds Glas i Göteborg Sävedal säger: ”Om våra montörer är ute på jobb och får problem med liften är det oersättligt att kunna få akut hjälp oavsett tid på dygnet.”

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
ANNONS ▼
ANNONS ▼
Fler artiklar