Film

Nytt koncept för verktygsskåp på hjul [Film]

Verktygsskåp på hjul är nödvändig utrustning i en verkstad. De optimerar arbetsutrymmet så att du kan spara tid och höja produktiviteten varje dag.
Facom, en av de ledande tillverkarna av verktygsskåp på hjul i Europa, har nyligen förnyat sitt sortiment av verktygsskåp på hjul. Proffsens behov har identifierats in i minsta detalj efter en undersökning som täckte in hela Europa. Jet+ är en serie verktygsskåp på hjul som har tagits fram för att passa behoven hos alla yrkespersoner när det gäller förvaring, rörlighet och service.
Facom har under flera år lagt märke till att användare behöver större förvaringsutrymmen, eftersom de regelbundet lägger till mer specialiserade verktyg i sin utrustning. Facom har noterat att förvaringsbehoven varierar kraftigt beroende på de uppgifter, vanor och begränsningar som förekommer hos respektive reparatör. Vissa behöver en stor arbetsyta, hög hållfasthet under tung belastning, medan andra behöver mindre förvaringsvolymer eller förmågan att flytta en maximal mängd verktyg. Varje yrkesperson har ett eget behov som är unikt i varje fall och som ofta inte liknar de behov som finns hos andra reparatörer. Idag räcker det inte längre med en enda storlek för att de rullande verktygsskåpen ska uppfylla alla personers behov.

Baserat på den observationen lanserar Facom nu den nya serien JET+ med tre olika skåpbredder: Jet+3, Jet+4 och Jet+5. Dessa varianter plus sex lådkombinationer ger möjlighet att använda mellan 12 och 45 moduler i varje rullande verktygsskåp, i rött eller svart, vilket ger totalt 28 alternativ.
Med Jet+ kan användarna nu ha rullande verktygsskåp som motsvarar förvaringsbehovet exakt: de kan variera antalet verktyg per låda och antalet lådor för varje rullande verktygsskåp.
www.facom.com och www.verktygsproffs.se