Ny podcast – Lastbilspodden från Scania Sverige

Ny podcast – Lastbilspodden från Scania Sverige

Nu finns en helt ny podcast för dig i lastbilsbranschen – Lastbilspodden från Scania Sverige. Lyssna på nyheter, historia och få tips för dig och din Scania.

Under långa körningar kommer Lastbilspodden från Scania Sverige att vara din perfekta resepartner. Häng med Scanias Ulf Wettergren som intervjuar spännande personer i lastbilsbranschen, berättar allt om smarta nyheter samt bjuder på rolig historia, förarcoachning och mycket mer.

Ett nytt avsnitt kommer varannan vecka. Mer information finns på scania.se/lastbilspodden.

Lastbilspodden från Scania Sverige finns där poddar finns – i din podcast-app i mobiltelefonen. Finns för både Android och Iphone och dessutom på Spotify. Sök på Lastbilspodden.

 

Avsnitt 1

Sveriges stylingpar nr 1. Lyssna till legenderna Svempa Bergendahl och Janne Richter när de berättar om sig själva, hur deras helt unika fordon blir till, vilka tips de ger till er som vill styla själva och varför de valt att arbeta med Scania. Ett riktigt härligt avsnitt med humor, tankar om livet och kändisskap.

 

Avsnitt 2:

Hur bra är du egentligen på att köra din Scania? Lyssna på Scanias förarutbildare Petri Kekkonen när han ger sina bästa tips på hur du kör effektivt, bränslesnålt och undviker att välta. Hör om hans 20 år på Scania och unika berättelser om verkliga händelser.

 

Scania

Läs också

Aktuellt

ANNONS ▼
Årets Djurtransportör 2018

Årets Djurtransportör 2018

Djuromsorg, punktlighet och stort kundfokus gör att Kils Djurtransporter AB har utsetts till Årets Djurtransportör 2018.

Smart trepartssamarbete

Smart trepartssamarbete

I dagarna tecknades ett avtal mellan Pirtek och Smartlift som levererade ännu en lift till Ryds Glas.

Mobil laddningsstation för elbilar

Mobil laddningsstation för elbilar

Volkswagens kommande mobila laddningsstation för eldrivna fordon behöver ingen extern elförsörjning och kan sättas upp där den behövs.

Fler artiklar