Ny podcast – Lastbilspodden från Scania Sverige

Ny podcast – Lastbilspodden från Scania Sverige

Nu finns en helt ny podcast för dig i lastbilsbranschen – Lastbilspodden från Scania Sverige. Lyssna på nyheter, historia och få tips för dig och din Scania.

Under långa körningar kommer Lastbilspodden från Scania Sverige att vara din perfekta resepartner. Häng med Scanias Ulf Wettergren som intervjuar spännande personer i lastbilsbranschen, berättar allt om smarta nyheter samt bjuder på rolig historia, förarcoachning och mycket mer.

Ett nytt avsnitt kommer varannan vecka. Mer information finns på scania.se/lastbilspodden.

Lastbilspodden från Scania Sverige finns där poddar finns – i din podcast-app i mobiltelefonen. Finns för både Android och Iphone och dessutom på Spotify. Sök på Lastbilspodden.

 

Avsnitt 1

Sveriges stylingpar nr 1. Lyssna till legenderna Svempa Bergendahl och Janne Richter när de berättar om sig själva, hur deras helt unika fordon blir till, vilka tips de ger till er som vill styla själva och varför de valt att arbeta med Scania. Ett riktigt härligt avsnitt med humor, tankar om livet och kändisskap.

 

Avsnitt 2:

Hur bra är du egentligen på att köra din Scania? Lyssna på Scanias förarutbildare Petri Kekkonen när han ger sina bästa tips på hur du kör effektivt, bränslesnålt och undviker att välta. Hör om hans 20 år på Scania och unika berättelser om verkliga händelser.

 

Scania

Läs också

Tysta nattleveranser

Tysta nattleveranser

Nu inleds ett EU-initierat försök med tysta nattleveranser till sex av McDonald’s restauranger i Stockholms innerstad.

Aktuellt

ANNONS ▼
Exporten av lastbilar ökar

Exporten av lastbilar ökar

De tunga fordonen på Klaraviks auktionsplattform blir allt vanligare och även på riksnivå ökar exporterna.

Ny minigrävare från Caterpillar

Ny minigrävare från Caterpillar

Caterpillar lanserar nu nya generationens minigrävare fullmatade med nya funktioner, till exempel spakstyrning, farthållare, LCD-display, bluetooth-start och tiltbar hytt.

Freja rustar för framtiden

Freja rustar för framtiden

Under 2018 gjorde transport- och logistikföretagen Freja en stor investering och flyttade kontor och lager till Jönköping.

Förslag om ny lastbilspremie

Förslag om ny lastbilspremie

För att ställa om fordonsflottan av tunga fossildrivna fordon föreslår Trafikanalys att en ny miljölastbilspremie införs 2020.

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Fler dör i arbetsplatsolyckor

Antalet arbetsplatsolyckor med dödligt utfall ökar. Redan nu ligger årets siffror på oroväckande hög nivå med tolv dödsfall hittills.

Fler artiklar