Ny podcast – Lastbilspodden från Scania Sverige

Ny podcast – Lastbilspodden från Scania Sverige

Nu finns en helt ny podcast för dig i lastbilsbranschen – Lastbilspodden från Scania Sverige. Lyssna på nyheter, historia och få tips för dig och din Scania.

Under långa körningar kommer Lastbilspodden från Scania Sverige att vara din perfekta resepartner. Häng med Scanias Ulf Wettergren som intervjuar spännande personer i lastbilsbranschen, berättar allt om smarta nyheter samt bjuder på rolig historia, förarcoachning och mycket mer.

Ett nytt avsnitt kommer varannan vecka. Mer information finns på scania.se/lastbilspodden.

Lastbilspodden från Scania Sverige finns där poddar finns – i din podcast-app i mobiltelefonen. Finns för både Android och Iphone och dessutom på Spotify. Sök på Lastbilspodden.

 

Avsnitt 1

Sveriges stylingpar nr 1. Lyssna till legenderna Svempa Bergendahl och Janne Richter när de berättar om sig själva, hur deras helt unika fordon blir till, vilka tips de ger till er som vill styla själva och varför de valt att arbeta med Scania. Ett riktigt härligt avsnitt med humor, tankar om livet och kändisskap.

 

Avsnitt 2:

Hur bra är du egentligen på att köra din Scania? Lyssna på Scanias förarutbildare Petri Kekkonen när han ger sina bästa tips på hur du kör effektivt, bränslesnålt och undviker att välta. Hör om hans 20 år på Scania och unika berättelser om verkliga händelser.

 

Scania

Aktuellt

Övertygande däcktester

Övertygande däcktester

Premiumtillverkaren Hankook tar steget in i den kalla årstiden med tre utmärkta modeller som fått testbetyg över genomsnittet.

Nynas 90 år

Nynas 90 år

När Nynas första raffinaderi togs i bruk i Nynäshamn 1928, var fokus på att förse den svenska marknaden med...

Nya Mitsubishi L200

Nya Mitsubishi L200

Den 17 november är det världspremiär av den nya pickupen Mitsubishi L200 i Bangkok.  I Sverige lanseras bilen hösten...

Fossilfritt transportlaboratorium

Fossilfritt transportlaboratorium

Scanias transportaboratorium används för delar av Scanias interna transportbehov. Från 2018 drivs vagnparken enbart av fossilfria* bränslen eller hybridteknik,...

Spelapp lär ut bioekonomi

Spelapp lär ut bioekonomi

Spelappen Grow Forest har laddats ned 100 000 gånger internationellt. Nu växer spelet ytterligare med nya funktioner för att fortsätta...

Sveriges sista PGR-bil

Sveriges sista PGR-bil

Den sista PGR-bilen med destination Sverige. Efter en omfattande påbyggnation levereras den nu i form av en avancerad brandbil...

Från rosa till blått för Derome

Från rosa till blått för Derome

Under oktober månad färgades alla Deromes virkespaket rosa, till förmån för bröstcancerforskningen. Nu är november här och för att...

Fler artiklar